De Sfinx account

Gemaakt door Sam Vanhoutte, Gewijzigd op Do, 21 Sep, 2023 om 9:13 AM op Sam Vanhoutte

Registreren als Sfinx gebruiker

Het gebruik van de Sfinx app is als eindgebruiker volledig gratis.

Het enige dat dient te gebeuren, is om een gebruiker aan te maken op het platform.

Hiermee garanderen we dat alle data beveiligd blijft en enkel toegankelijk is voor geauthenticeerde gebruikers.

Een account aanmaken kan makkelijk van uit de apps, of de web portal.

Stappen voor het aanmelden

• Bij het opstarten van de app, of het aanmelden in de web portal, kan er worden ingelogd met een bestaande gebruiker.
  • Hier zetten we de stappen op een rij voor het aanmaken van een nieuwe gebruiker op Sfinx.
  • Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker, kan er worden geklikt op "Sign up now".
  • Het email adres is de belangrijkste identificatie voor Sfinx gebruikers.  Daarom wordt in de eerste stap een validatie gedaan dat het e-mail adres geldig is, en toebehoort tot de gebruiker die zich aanmeldt.  Na het invullen van het e-mail adres, is het nodig om op "Send verification code" te klikken.
  • Hierna zal een e-mail met een unieke verificatie code verstuurd worden naar het e-mail adres dat zonet werd ingegeven.  Deze code dient gekopieerd te worden om in te geven in het originele scherm.
  • Nadat de code werd geverifieerd (klik op "Verify code"), kan een wachtwoord ingegeven worden en kan u de naam ingeven waarmee u benoemd wordt.
  • Na het klikken op "Create", wordt de gebruiker aangemaakt en kan u vanaf hier gebruik maken van de Sfinx functionaliteit.